Abonneren  Inloggen

Open uitnodiging kennismakingsgesprek

  • Module Personeelsdiensten | Werkdruk Personeelsbemiddeling
  • Voltijd
  • Diverse locaties
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Module Personeelsdiensten | Werkdruk Personeelsbemiddeling
Locatie Diverse locaties
Land Nederland

Welkom in de Nieuwe Werkelijkheid.

De werkelijkheid waarin de werknemer meer dan ooit de bepalende factor is. Waarin goed werkgeverschap, het juiste pakket aan arbeidsvoorwaarden, het bieden van flexibiliteit en maatwerk de doorslag geven. De nieuwe werkelijkheid is dat de sollicitant en werknemer kritisch naar hun (toekomstige) werkgever kijken én hun licht sneller bij andere bedrijven opsteken… Is het gras bij de buren toch groener? De rolverdeling is op zijn minst gelijkwaardig, soms zelfs in het “nadeel” van werkgevers.

Maar deze nieuwe werkelijkheid biedt ook enorme kansen!

Module/Werkdruk is zich al langere tijd bewust van die nieuwe werkelijkheid, Wij hebben onze wervingsmethoden al flink overhoop gehaald en het is voor ons als intermediair nóg veel meer een kwestie geworden van “het ideale plaatje”. Hoe ziet voor jou als werkgever de optimale samenwerking eruit? Een samenwerking die langdurig naar volle tevredenheid werkt voor beide partijen. Een samenwerking die ervoor zorgt dat het gras bij jouw bedrijf toch echt het groenst blijkt!

Wij zijn dagelijks in gesprek met veel verschillende grafische bedrijven. We werken samen aan de oplossingen die de arbeidsmarkt van vandaag vraagt. Onze ervaring in de arbeidsmarkt sinds 1994 helpt helderheid te bieden in de uitdagende huidige omstandigheden, die steeds opnieuw maximale flexibiliteit van jou en ons vragen.

Dit is dan ook onze open uitnodiging: We zijn altijd bereid tot een kennismakingsgesprek en zetten graag - altijd op no cure no pay basis - onze expertise in voor jouw specifieke arbeidsvraagstuk.

www.module.nl | www.werkdruk.nl 

 

 

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen