Abonneren  Inloggen

Verspreiden Enzo

Verspreiden Enzo Bemmel

Dagelijks geven wij de leiding aan ons team van specialisten. Zij zijn elke dag bezig met het bedenken van campagnes en mogelijkheden. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten en door die samen te voegen, kunnen wij jou optimaal resultaat garanderen.

Frank en Miranda Leijser, twee ondernemers, die ook nog eens partners zijn. En, oja.. ze komen ook uit een succesvolle familie. Combineer dat met creativiteit en inzicht in de markt van verspreidingen én drukwerk en tada… Verspreiden Enzo is de naam.

Verspreiden Enzo. Jouw reisleider bij iedere drukwerkverspreiding. Het doel van Verspreiden Enzo is dan ook om onze kennis in te zetten voor onze klanten, dit doen we inmiddels al ruim 13 jaar met veel plezier en passie.

Bij Verspreiden Enzo denken wij in oplossingen

Waarom worstelen heel veel bedrijven met hun reclame-uitingen? Wat moeten we drukken? Hoe gaan we het verspreiden? Een hele dag zitten met je collega’s om een strategie te bedenken en er niet uitkomen? Dat moet en kan simpeler, toch? Daarom is Verspreiden Enzo er om je te helpen. Wij denken in oplossingen!

Verspreiden Enzo duikt in je doelgroep, denkt met je mee en kijkt samen naar de juiste invulling van je verspreiding. Ook maken wij met onze creativiteit de mooiste ontwerpen naar jouw wens.

Daarnaast leveren wij adressenbestanden, het drukken van je drukwerk voor je Direct Mail inclusief lage passende portokosten. Zo brengen we jouw boodschap tot aan de andere kant van de wereld, of gewoon bij jou in de buurt.

Verspreiden Enzo

De Kracht van Verspreiden Enzo 

'Enzo' is ...

… net dat stapje verder zetten

… persoonlijk advies

… slimme aanbiedingen

… verrassend goed advies en inspiratie

… gewoon de allerbeste prijs

… niet alleen verspreiden

 

Website Contact

li


Contactgegevens

www.verspreidenenzo.nl
Expeditiedreef 1a
6681 LR Bemmel
026 - 325 12 22
info@verspreidenenzo.nl

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Verspreiden Enzo