Abonneren  Inloggen

swissQprint

innovator in digitale printtechnologie

swissQprint – UV-grootformaatprinters, Swiss-made: nauwkeurig en extreem veelzijdig qua toepassingen, waaronder vernis, neon en wit, 3D en reliëf printen. Het assortiment: zes modulaire vlakbedprinter-modellen en een dedicated roll-to-roll-printer, allen in de top categorie van energie-efficiëntie (gemiddeld verbruik van 2,2 kWh) en Greenguard Gold-gecertificeerde inkten.

swissQprint is een bedrijf in 100% private en onafhankelijke eigendom. De oprichters van het bedrijf zijn nog steeds actief betrokken bij de operationele activiteiten en maken dus deel uit van het team van 200 medewerkers. Wendbaarheid is één van de sterke punten van swissQprint. 30% van de medewerkers op het Zwitserse hoofdkantoor is actief in R&D, vlak naast de productiehal. Zo vinden nieuwe ideeën en verbeteringen snel hun weg naar de productie – waardoor gebruikers altijd kunnen vertrouwen op de allerlaatste state-of-art ontwikkelingen. Bovendien beschikt swissQprint over een eigen inktlaboratorium dat de interface vormt met de inktleveranciers. Dit zorgt ervoor dat de inkten simultaan kunnen evolueren met de printerontwikkelingen en consistent presteren. 

swissQprint Benelux – gevestigd in Gent – ondersteunt de Benelux-klantenbasis op alle mogelijke manieren. Dankzij een lokaal democentrum krijgen de gebruikers eersteklas applicatietrainingen. Alle technici en applicatiespecialisten kregen een gedegen opleiding op het hoofdkantoor van swissQprint in Zwitserland. Klanten kunnen daarom ook rekenen op professioneel onderhoud van hun printer en directe hulp bij zowel technische- als toepassingsvragen.

Bezoek de website: www.swissqprint.com/be/nl/

 

 

swissQprint Kudu - De kwaliteitsprinter met extra capaciteit

swissQprint Generation 4 - Flatbedprinters voor hoge verwachtingen

swissQprint Karibu 2 - De multigetalenteerde rolprinter

100th swissQprint machine in the UKContactgegevens


Buchtenstraat 14B
9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)
+32 92 982 700
office@swissqprint.be

Contactpersoon: Wim Vandendriessche


Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over swissQprint