Abonneren  Inloggen

SCREEN Europe

SCREEN Europe in Aalsmeer is het EMEA hoofdkantoor van het Japanse SCREEN Graphic Solutions Co, Ltd. (SCREEN GA). Hier bevindt zich onder andere het Inkjet Innovation Center, waar de Truepress POD inkjetprinters ter beschikking staan zijn voor printsessies en demonstraties. 

SCREEN GA is een van 's werelds grootste fabrikanten van productiesystemen voor de grafische industrie. Het aanbod omvat Truepress LABEL UV-inkjet etikettenpersen, Truepress JET inkjetpersen voor de commerciële drukwerkindustrie, Truepress PAC inkjetprinters voor flexibele verpakkingen, workflow- en CTP-systemen.   

SCREEN GA is op haar beurt weer een divisie van SCREEN Holdings (Kyoto, Japan). Naast de grafische markt produceert de groep onder andere ook high-tech kapitaalgoederen voor de halfgeleider- en flatpanel-display-industrie. Wist u dat uw telefoon, laptop en TV boordevol technologie van SCREEN zitten?

Van alle markten thuis

De high-end apparatuur van SCREEN GA is geschikt voor een breed scala aan eindproducten, zoals boeken, etiketten, vouwkarton, kranten, direct mail, transpromo, verpakkingen, grootformaat en commercieel drukwerk.

UV inkjet label technologie

Met twaalf klant-installaties van de Truepress LABEL 350 serie heeft SCREEN aardig aan de weg getimmerd in de Benelux. In Europa staat het aantal installaties nu op meer dan 150. De derde generatie van deze serie print 60m/min in kleur en 50m/min met wit. In combinatie met een uptime van 92% is de LABEL 350UV SAI een van de meest productieve persen in de markt. 20.000 lineaire meters in een shift produceren is dan ook geen uitzondering.

Waterbased high-speed inkjet

De SC inkten brachten in 2017 een ware revolutie. Opeens was het mogelijk om met watergedragen inkjet direct op standaard gestreken offsetpapier te printen, zonder dat er een primer nodig was. Offset kwaliteit kunt u nu produceren met 100m/min (equivalent aan 10.000 duplex B2 vel /uur) en alleen al in Europa staan er nu meer dan 50 lijnen met deze technologie in productie. 


Contactgegevens

www.screeneurope.com
Thailandlaan 9
1432 DJ Aalsmeer
+31 (0)20 456 78 00
sales@screeneurope.com

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over SCREEN Europe