Abonneren  Inloggen

Prindustry

Een verbindende softwarepartner

Prindustry is een softwarebedrijf met grote ambities. Ons team bestaat uit betrokken vakmensen die mooie, efficiënte software ontwikkelen voor SaaS communicatie portals. Elke portal heeft een uitgebreid inkoop- en bestelplatform dat we in eigen huis ontwikkelen. Het uitgebreide platform heeft een geautomatiseerde workflow voor bestellingen, offertes, facturatie, boekhouding, voorraad, betalingssystemen of online editing.

Als onafhankelijke softwarepartner is het onze core business om verschillende gespecialiseerde systemen te verbinden met onze portalen. Zo hebben onze klanten altijd de beste tools en systemen voorhanden.

Brandportal software oplossingen

De Prindustry brandportal is een online platform voor de inkoop en creatie van visuele merkcommunicatie. Communicatie zoals visitekaartjes, posters, brochures of social media banners. Ideaal voor organisaties met meerdere decentrale locaties of afdelingen. Een brandportal biedt automatisering van het inkoopproces, opmaak in huisstijl templates en een budget- of voorraadmodule.

De brandportal exclusief voor klanten noemen wij een klantportal. Voor bijvoorbeeld communicatie- en reclamebureaus, printmanagers en drukkers is een klantportal interessant. Met een klantportal beheer je de processen centraal en kan de klant lokaal zijn communicatie aanpassen en bestellen. Je vereenvoudigt de communicatieprocessen en bindt klanten voor de lange termijn.

E-commerce software oplossingen

De Prindustry WhiteLabelShop is marktleider in de Benelux voor grafische webshops. Verkopen, inkopen, factureren en offreren gaat met deze web-to-print software met het grootste gemak. WhiteLabelShop gebruikers kunnen eigen producten verkopen, maar ook vele whitelabel producten van printmedia producenten als Control Media, Probo, Inpromo, Oblé, Ballondrukkerij of Print.com. Bestellingen kunnen meteen door in productie via geautomatiseerde inkoopkoppelingen.

Een WhiteLabelShop is uit te breiden met een klantaccount, extra storefronts of de brandportal software. Prindustry werkt regelmatig met drukkers en printmanagers samen bij de inzet van brandportals. De grafisch ondernemer is de specialist als het gaat om de vervaardiging van communicatiematerialen. Prindustry levert de software voor het opmaken en bestellen van de communicatie. Deze expertises worden voor een eindklant verenigd in een brandportal.

We love to connect!

Boek eenvoudig je demo of afspraak bij Prindustry. We vertellen je graag wat we doen. Maak vrijblijvend kennis met ons en onze software. We kunnen gemakkelijk online een afspraak met je inplannen.

 

Bekijk onze oplossingen       Whitepapers aanvragen

lifbtwyt


Contactgegevens

prindustry.comnl
Hendrik Figeeweg 1M-2
2031 BJ Haarlem
+31 (0)20 822 35 36
info@prindustry.com

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Prindustry