Abonneren  Inloggen

Europese primeur tijdens Drupa: TASKalfa Pro 55000c inkjetproductieprinter

17 mei 2024

Partnerbericht uit PRINTmatters Drupa Essentials

Tijdens Drupa 2024 presenteren we onze nieuwste inkjetproductieprinter, de TASKalfa Pro 55000c. Na de introductie van ons zeer succesvolle eerste model, de TASKalfa Pro 15000c, breiden we ons portfolio nu uit met een inkjetproductieprinter die professionele kleurafdrukken maakt op mat, zijdeglans of glanzend offsetpapier.

Erik Wolthuis, marketingmanager bij Kyocera Document Solutions Nederland: ‘We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe model indruk zal maken in de veeleisende grafische sector.’

20 jaar inkjetervaring

Toen wij de TASKalfa Pro 15000c introdu­ceerden, hadden we al 20 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van inkjetprintkoppen. Onze betrouwbare printkoppen worden dus al jarenlang gebruikt, zelfs door onze concur­renten, en hebben hun kwaliteit in de praktijk bewezen.

Onze technologie biedt u een betaalbare manier om nu in te stappen in inkjet. De eigenschappen van onze watergedragen inkten leveren enorme voordelen op, met name op het gebied van productiviteit, uit­ voerkwaliteit en afwerkingsmogelijkheden.

Onze modellen hebben zeer weinig bewegen­ de onderdelen en dus bijna geen last van storingen. Dat scheelt aanzienlijk in stilstand en maximaliseert daarmee uw winstgevend­heid. Dat is onze rendementsbelofte aan onze klanten.

Speciaal voor Drupa hebben de product­ experts van Kyocera een ebook samengesteld over de trends in productieprint.

Bezoek onze stand en vorm uw eigen mening

Onze stand staat in hal 8a, waar beide ink­jetproductieprinters aanwezig zijn. Experts van Kyocera geven dagelijks product­ demonstraties om de prestaties van de machines in de praktijk te laten zien. Natuurlijk kunnen zij ook al uw specifieke vragen beantwoorden.

Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken tijdens drupa contact op met Erik Wolthuis via erik.wolthuis@dnl.kyocera.com.

Scan de QR-code om het ebook te downloaden

Gratis ebook “Productieprint-trends voor 2024”

Speciaal voor Drupa hebben onze product­ experts een ebook samengesteld over de trends in productieprint. Het ebook belicht trends zoals duurzaamheid, de overgang naar op water gebaseerde inkjettechnologie en de groeiende behoefte om te printen op verschillende soorten media.

Download het ebook als voorbereiding op uw bezoek aan Drupa 2024 en ontdek de zeven belangrijke trends in de productieprintmarkt voor 2024.

Bezoek Kyocera tijdens Drupa 2024: Hal 8A, Stand C20


Wat kun je op Drupa verwachten en wat mag je niet missen? Ontvang de gratis PRINTmatters Drupa-special!