Abonneren  Inloggen

Stembussen Beste Folder Awards 2024 sluiten

17 april 2024

De stembussen voor de Beste Folder Awards 2024 sluiten binnenkort. Stemmen kan nog tot 25 april. Vorig jaar werden zowel de papieren folder als de online folder van Dirk bekroond tot overall-winnaars Beste Folder Award 2023. De papieren folder van HEMA en de online folder van ALDI werden vorig jaar bekroond tot winnaars van de vakprijzen.

De verkiezing Beste Folder Awards 2024 kent de volgende categorieën:

  • Bouwmarkt, Tuin & Dier
  • Elektronica
  • Persoonlijke Verzorging
  • Slapen & Wonen
  • Supermarkt & Slijterij
  • Warenhuizen

Tijdens de stemperiode brengen consumenten hun stem uit op hun favoriete folder. Daarbij kunnen ze ervoor kiezen de papieren folder, de online folder of beide folders te beoordelen. Bij de beoordeling wordt hen gevraagd te letten op o.a. de opmaak van de folder, de aanbiedingen, de overzichtelijkheid (papieren folder) en de snelheid (digitale folder). Daarnaast worden er vragen gesteld over het leesgedrag van de consumenten, zoals hoe vaak de folder gelezen wordt en of er na het lezen van de folder een aankoop werd gedaan.

Papieren en online folders

Alle genomineerden worden uitgenodigd voor een feestelijk uitreikingsmoment op het kantoor van organisator Q&A Retail in Amersfoort. De genomineerde folder met het hoogste corrigeerde eindcijfer wordt de winnaar van de titel 'Beste Folder Awards' binnen de betreffende categorie. In elke categorie wordt zowel een papieren folder als een online folder bekroond. De categoriewinnaar met het hoogste gecorrigeerde eindcijfer wordt uiteindelijk de overallwinnaar. Die titel wordt toegekend aan een papieren folder en aan een online folder. Naast de publieksprijzen vanuit de consument worden er vakprijzen vergeven.

Je kunt je stem hier uitbrengen.


Het laatste nieuws uit de grafische wereld wekelijks in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters