Abonneren  Inloggen
Van onze partner swissQprint

swissQprint – innovator in digitale printtechnologie

8 februari 2024

UV inkjet grootformaatprinters, Swiss made. Onze productstrategie is om de meest gebruiksvriendelijke, betrouwbare, nauwkeurige, veelzijdige en duurzame flatbed en roll to roll printer op de markt te maken. Onze bedrijfsstrategie is ervoor te zorgen dat onze klanten blij zijn met de manier waarop wij voor hen zorgen en hen bedienen om maximale productiviteit te garanderen.

  • hoge nauwkeurigheid
  • uitstekende prestaties en efficiëntie
  • uitmuntende dienst na verkoop
  • uitzonderlijke betrouwbaarheid

Bekijk video

Ontdek meer

Vlakbed printers

Modulaire opbouw

Elke printer is gebouwd volgens uw specifieke behoeften, met een modulair ontwerp, zodat u later kunt upgraden als uw behoeften veranderen. Kleurkanalen, roll-to-roll-mogelijkheden, een glas- of bordoptie en nog veel meer kunnen op elk moment worden toegevoegd.

Gebruiksvriendelijk

Operators zijn dol op het sterke vacuüm met Tip-Switch-bediening en de registratiepinnen om nauwkeurig meerdere sheets te printen, inclusief dubbelzijdige printopdrachten. De tandem functie maakt continu printen mogelijk voor maximale productiviteit.

Dankzij het open systeem kunnen gebruikers eenvoudig de resolutie- en curing parameters aanpassen buiten de standaard kwaliteitsinstellingen, zodat u precies de gewenste uitvoerkwaliteit kunt bereiken.

U kan rekenen op snelle en gemakkelijke dagelijkse onderhoudsroutines en ongeëvenaarde betrouwbaarheid en uptime.

Roll to roll optie

Verwerkt elk rolmateriaal tot 3,2 m en 180 kg. Of print twee rollen naast elkaar met de dual-rol-optie.

Veelzijdigheid

Rigide of flexibele media. Verwerk volledige paneelformaten of pre-cut sheets. Print glas, metaal, hout, papier, plexi, dibond, textiel en vinyl stickermateriaal. Print vernis, 3D-texturen, metallic effecten en andere bijzonderheden, inline. Gemakkelijk wisselen tussen jobs, van productiekwaliteit naar de hoogste Fine Art kwaliteit met het grootste gemak

Neon inkten

Exclusief neon yellow en neon pink geven bedrukte materialen een sensationele uitstraling. Het zijn aandachttrekkers, fluorescerend onder blacklight.

Bekijk video

Ontdek meer

Roll to roll printers

Wit & vernis (ook op vlakbed)

Witte inkt breidt uw mogelijkheden uit op transparante en gekleurde media. Waardeer uw prints op door het gebruik van vernis.

Geïntegreerde Mesh Kit

Mesh zonder liner en randloos printen, zonder poetswerk achteraf.

Efficiëntie boosters

De dual roll optie verdubbelt uw productiviteit. Een slim camerasysteem automatiseert dubbelzijdig printen. En een geïntegreerde lichtbak in de tafel maakt het mogelijk om backlit prints te beoordelen tijdens het printen, snel en gemakkelijk.

Snel en eenvoudig samples printen

Samples maken of nieuwe materialen testen was nog nooit zo eenvoudig op een roll-to-roll-printer: gebruik de vlakbed zone op de printer om A4 sheets te printen.

Bekijk video

Ontdek meer

Zeer economisch printen met een zuiver geweten

swissQprint Greentech

swissQprint gebruikers genereren meerwaarde met behoud van een lage ecologische voetafdruk. Wij hechten evenveel waarde aan een maximaal klantvoordeel zowel als aan een minimale impact op het milieu.

Wil u graag uw productie zo milieuvriendelijk mogelijk houden? U bent bezorgd over het welzijn van uw werknemers en uw klanten? Dan is swissQprint de perfecte match.

2.2 kW vergelijking

swissQprint UV LED grootformaatprinters verbruiken gemiddeld 2.2 kWh, exact evenveel als een gemiddelde waterkoker.

Ontdek meer