Abonneren  Inloggen

Sappi Europe verhoogt prijzen papiersoorten van hogere kwaliteit met 7-10%

1 december 2023

In een poging om de aanhoudende kosteninflatie het hoofd te bieden, zal Sappi Europe de prijzen voor papiersoorten van hogere kwaliteit vanaf januari 2024 met 7-10% verhogen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

De verhoging is volgens Sappi noodzakelijk ‘om de activiteiten levensvatbaar te houden’. Het werkelijke bedrag zal afhangen van het product en de marktomstandigheden. ‘Sappi Europe blijft zich volledig inzetten voor het bedienen van de drukkerijsector en zal nauw samenwerken met onze klanten om het best mogelijke resultaat in de gehele waardeketen van gedrukte media te garanderen’, aldus het bedrijf.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters