Abonneren  Inloggen

Sign+ Magazine en SignPro Benelux samen verder als Sign Benelux

6 oktober 2023

Sign+ Magazine en SignPro Benelux gaan vanaf 1 januari 2024 samen verder. Creatieve ondernemers in de maakindustrie voor visuele communicatie in Nederland en België zullen vanaf dat moment in print en online worden bediend door het vakblad Sign Benelux en de website Sign.NL.

Op 28 september 2023 hebben de uitgeverijen Eisma Media Groep B.V. te Leeuwarden en Publimore Media B.V. te Eindhoven overeenstemming bereikt over de overname door Eisma Media Groep van de uitgeefactiviteiten in de signbranche van Publimore Media.

Uitgever John ter Meer van Publimore Media blijft tot eind 2024 als accountmanager verbonden aan de merken Sign Benelux en Sign.NL. Hij zal gaan samenwerken met accountmanager Maaike Gerritsen, van de Eisma Media Groep. Ook zal SignPro hoofdredacteur Herman Hartman betrokken blijven bij dit nieuwe medium voor de grootformaat print- en signbranche. Hoofdredacteur Wouter Mooij zal, samen met zijn team van medewerkers en freelancers, de verdere redactionele koers van Sign Benelux en Sign.NL bepalen en invullen.

Foto boven, van links naar rechts: John ter Meer (uitgever SignPro Benelux), Herman Hartman (hoofdredacteur SignPro Benelux), Wouter Mooij (hoofdredacteur Sign+ Magazine) en Rens Sturrus (uitgever Sign+ Magazine).

Lees het volledige bericht op de website van Sign+.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters