Abonneren  Inloggen

Drupa licht tipje van de exposanten-sluier op

15 september 2023

Zo’n 8 maanden voor de Drupa 2024 geeft de organisatie van de enorme grafische beurs in Düsseldorf al enige informatie over de exposanten. Het vierjaarlijkse evenement vindt plaats van 28 mei tot en met 7 juni 2024.

De organisatie van de eerste fysieke Drupa sinds 8 jaar laat weten dat tot nu de grootste standruimtes zijn geboekt door HP en Koenig & Bauer. Laatstgenoemde heeft een grote aanwezigheid geboekt in hal 16, dicht bij partner Durst Group, terwijl HP de kleinere hal 17 heeft gereserveerd, aldus Printweek op 13 september.

Veel belangstelling

Het totale aantal tot nu toe bevestigde exposanten is niet bekendgemaakt. Drupa zegt dat het nog steeds bezig is met het registreren van exposanten ‘en dat er veel belangstelling, dus het exposantenbestand zal de komende maanden steeds verder gevuld worden’.

Canon is van de partij

Vorige maand bevestigde de organisatie de deelname van Canon aan het evenement en exposeert in hal 8a. Verder meldt Printweek dat een aantal belangrijke namen uit de sector (nog) niet op het huidige hallenplan voorkomen, onder meer Langley Holdings en haar dochteronderneming Manroland Sheetfed.

Heidelberg en Landa

Landa exposeert wederom in hal 9, terwijl Heidelberg en haar partners terugkeren naar hal 1. Veel van de andere hallen worden gedomineerd door exposanten uit China en andere Aziatische landen.