Abonneren  Inloggen

Prijswinnaars winactie Multicopy bekend

17 juli 2023

Myrthe Boer van KonnecteD, Annemike Daalman van AJW Daalman vof en Jan-Willem Kuiper van Spotta zijn de drie prijswinnaars van de winactie van Multicopy The Communication Company. Ze hebben allemaal een waardecheque t.w.v. € 2500,- ontvangen waarmee zij hun idee voor binnen- of buitenreclame samen met hun lokale Multicopy-vestiging mogen gaan uitvoeren.

Iedereen kon meedoen aan deze actie door een idee in te sturen voor het verbeteren van de binnen- of buitenreclame van hun bedrijf. Aan de hand van foto’s, tekeningen e.d. kon het idee extra toegelicht worden. De winnaars zijn geselecteerd op basis van de originaliteit en uitvoerbaarheid van het idee binnen de waarde van de prijs, zonder voorkennis over het bedrijf en de locatie. De prijs bestaat uit de uitvoering van het idee in de vorm van persoonlijk advies, creatie, productie en montage ter waarde van € 2.500,-.

De ideeën van de drie prijswinnaars zijn heel divers. Myrthe Boer, Medewerker Inkoop bij KonnecteD, wil graag een opfrisbeurt van de muur van het bedrijfsrestaurant. Annemike Daalman, eigenaar van AJW Daalman, heeft als grote wens om het wagenpark een uniforme uitstraling te geven en Jan-Willem Kuiper, Marketing Manager van Spotta wil de nieuwe huisstijl en look-and-feel graag aan de buitenzijde van het pand zichtbaar maken.

Foto boven: Myrthe Boer (KonnecteD), Jan-Willem Kuiper (Spotta) en Annemike Daalman (AJW Daalman) ontvingen hun waardecheques uit handen van de lokale Multicopy-ondernemers.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters