Abonneren  Inloggen

AtéCé installeert nieuwe CTP-configuratie bij Senefelder Misset

12 juli 2023

AtéCé heeft bij Senefelder Misset in Doetinchem een compleet nieuwe CTP-configuratie geïnstalleerd. De configuratie bestaat uit een nieuw CRON CTP-systeem, Heights Titanium ontwikkelmachine en Beil stacker/sorting systeem.

De CRON heeft een geïntegreerde palletloader met een capaciteit van 1.500 offsetplaten. ‘Het is voor ons een uitbreiding van de productiecapaciteit en past in ons streven om met minder mensenhanden meer te doen’, zegt Thomas Spekschoor, technisch directeur van Senefelder Misset. ‘CRON is voor ons een nieuw merk en de palletloader ook. Maar daar zijn we in no-time aan gewend. Het scheelt aanzienlijk veel tijd om de cassettes te vullen, want dat hoeft niet. Dat is een belangrijke reden waarom we voor deze nieuwe CRON totaal CTP-oplossing gekozen hebben. En daar zijn we zeer goed over te spreken.’

Foto boven door Giuseppe Toppers | Danto, met v.l.n.r. Patrick Hoeve (AtéCé), Thomas Spekschoor en Koos Welling (Senefelder Misset)


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters