Abonneren  Inloggen

Security & Pharma Print verplaatst naar november

3 mei 2023

DG Press heeft bekendgemaakt dat het Security & Pharma Print 2023-evenement, oorspronkelijk gepland voor 15 juni 2023, is verzet. De nieuwe datum voor het evenement is dinsdag 21 november 2023. Het evenement zal zoals gepland plaatsvinden in de DG-persproductiefaciliteit in het Gelderse Hall.

‘De beslissing om het evenement uit te stellen is genomen vanwege een vertraging in de levering van machine-onderdelen van onze leveranciers. Als bedrijf zijn we toegewijd aan het leveren van tijdige leveringen en het waarborgen van klanttevredenheid, en we moesten prioriteit geven aan de levering van deze machine boven ons interne evenement. Daarom zijn we in dit geval genoodzaakt het evenement te verplaatsen en bieden we onze excuses aan voor het eventuele ongemak’, zo meldt de fabrikant van rotatieoffsetdrukpersen voor de beveiligings-, farmaceutische en verpakkingsindustrie in een persbericht.

Het Security & Pharma Print 2023-evenement, nu in november, zal nog steeds het nieuwste aanbod in de beveiligings- en farmaceutische printindustrie tonen, inclusief een live demonstratie van de DG-Vision-drukpers, netwerkmogelijkheden met een tafelbladtentoonstelling en inzichtelijke presentaties van experts.

‘We begrijpen dat deze aankondiging teleurstellend kan zijn voor degenen die uitkeken naar ons evenement in juni, maar we zijn van mening dat het belangrijk is om prioriteit te geven aan tijdige levering. We zijn vastbesloten om in november een evenement van hoge kwaliteit af te leveren dat bezoekers waardevolle inzichten zal geven in onze producten en diensten’, aldus DG Press.

Geregistreerde deelnemers ontvangen in de aanloop naar de nieuwe datum evenement-updates. Registreren voor het evenement kan op de Evenementenpagina op de website van DG Press.

Afbeelding: DG Press


Wekelijks het laatste nieuws uit de grafische wereld in je mailbox?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief