Abonneren  Inloggen

Vier The Power of Print tijdens de 10e PRINTmatters Vakdag

28 april 2023

Op donderdag 12 oktober 2023 is het feest! Dan vindt de jubileum-editie van de PRINTmatters Vakdag plaats in de Midden Nederland Hallen, direct aan de snelweg bij Barneveld. Dit grote netwerkevent brengt professionals uit de hele grafische branche samen. De perfecte plek voor grafimedia toeleveranciers om nieuwe ontwikkelingen, producten en innovaties onder de aandacht te brengen en te netwerken.

Wil jij bestaande relaties ontmoeten en nieuwe contacten leggen in de grafische markt? Boek dan jouw eigen stand voor de PRINTmatters Vakdag. Je ontmoet er beslissers en beïnvloeders uit de grafimedia-branche, zoals ontwerpers, brandowners, automatiseerders, afwerkers, drukwerkveredelaars en (verpakkings)drukkers. Het PRINTmatters-team maakt het je makkelijk: wij verzorgen de stand, zorgen voor gratis hapjes en drankjes voor alle bezoekers, inspirerende keynotes, entertainment, boeiende vaksessies en interactieve workshops.

The Power of Print

De kracht van print bewijst zich al honderden jaren, iedere dag opnieuw. Print heeft een onderscheidend vermogen en inspireert o.a. kunstenaars, uitvinders en schrijvers. En door zichzelf steeds opnieuw uit te vinden, blijft print ook in de toekomst een krachtige, onmisbare communicatietool.

Vier met ons de kracht van print! Reserveer nu jouw stand op de PRINTmatters Vakdag: neem contact op met Jolanda de Graaf via 06-2925 9119, of jolanda@managementmedia.nl.

Een impressie van de Vakdag in 2022

Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters