Abonneren  Inloggen

15 & 16 maart: Open Huis Komori

9 maart 2023

Tijdens een tweedaags evenement op 15 en 16 maart demonstreert Komori zijn recentste innovaties in een serie workshops en presentaties. Bezoekers kunnen in het Komori Graphic Centre in Utrecht onder andere de nieuwe Autopilot bekijken en zich laten inspireren door live workflow-, print- en post-pressdemonstraties.

Tijdens het Open Huis kun je zien hoe de nieuwe innovaties aansluiten op huidige trends in de grafische industrie. Het programma is op beide dagen gelijk en omvat onder meer een live printdemonstratie van de GL-837P Advance, productie van tijdschriften en catalogi met het G38 systeem G38 en een workshop slimme verpakkingsproductie.

Scan de QR-code voor meer informatie

Het Open Huis vindt plaats in het Komori Graphic Center Europe aan de Reactorweg 151 in Utrecht. Klik hier of scan de QR voor het complete programma en om je te registeren.


Iedere week het laatste nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief