Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Minder administratie én een betere service? Welkom op het MultiPress Web-to-Print Klantenportaal

23 februari 2023

Samenwerken met jouw klant op een vlotte manier, zonder dat hier extra werk bij komt kijken. Dat is wat het MultiPress Web-to-Print Klantenportaal mogelijk maakt. Het portaal kreeg recent een vernieuwde look and feel en is helemaal klaar om jouw online print business een service boost te geven! In dit artikel lees je kort en bondig wat je mag verwachten.

Maak kennis met het MultiPress Web-to-Print Klantenportaal

Het Klantenportaal is een volledig geïntegreerd webportaal voor jouw B2B-klanten. Deze klanten kunnen offertes, orders en individuele artikelgegevens en bestellingen veilig beheren en controleren. Naast de enorme tijd- en kostenbesparingen bij de orderverwerking, maakt het klantenportaal een veilige, snelle en transparante workflow mogelijk voor jouw klanten en leveranciers.

Deze populaire module bestaat al even en kreeg met de release van MultiPress 5.4 Polaris een grondige update. Naast een moderne look and feel, werd de module inhoudelijk herwerkt op basis van klantenfeedback.

Ontdek het resultaat in deze on-demand webinar.

Drie sleutelvoordelen op een rijtje:

1. Het portaal is specifiek bedoeld voor jouw klanten en vermijdt heel wat vraagmailtjes. Klanten kunnen onder meer rechtstreeks offertes aanvragen, zelf de status opvolgen van een bestelling, gemakkelijk afroeporders en herhaalbestellingen plaatsen en eenvoudig hun volledige ordergeschiedenis bekijken. Dit betekent een betere service voor deze klanten én minder administratie voor jou.

2. Door te werken met één gecentraliseerde database, hoef je geen gegevens meer over te tikken. De integratie maakt de processen en de communicatie sneller, veiliger en transparant, waardoor er minder fouten gebeuren. Zo heeft elke medewerker dezelfde informatie. Het portaal is ook responsive, wat betekent dat het zich aanpast aan het toestel dat jij gebruikt zoals tablets of computers.

3. Alle acties van je klanten komen rechtstreeks in MultiPress en je kan ze eenvoudig hun plek in de planning toekennen. Je hebt steeds de meest actuele informatie en hoeft geen gegevens te importeren, te exporteren of dubbel in te voeren. Dat werkt ook in de andere richting: je klant heeft ook steeds alle actuele informatie.

Wil je meer weten? Dataline bracht recent een webinar uit over deze belangrijke en grondig vernieuwde MultiPress-feature.

Bekijk deze webinar over het MultiPress Web-to-Print Klantenportaal nu on demand