Abonneren  Inloggen

Nu officieel: doorstart Crown Van Gelder

10 februari 2023

De gefailleerde papierfabrikant Crown Van Gelder in Velsen laat vanmiddag via een persbericht weten dat het bedrijf is gekocht. De activiteiten worden binnen 2 weken hervat. Alle 250 medewerkers blijven en er komen zelfs mensen bij.

In het persbericht wordt de nadruk gelegd op alle steun die het bedrijf in deze spannende fase van klanten en partners ondervond. Verder meldt de onderneming dat Crown Van Gelder schuldenvrij zal zijn. En dat er meer dan 30 miljoen euro aan nieuw kapitaal van partners beschikbaar is voor groei in het segment waarin de papierfabriek actief is.

Nieuwe apparatuur, mensen en producten

Alle 250 medewerkers blijven behouden. Crown Van Gelder zal de komende maanden nieuwe apparatuur toevoegen, het personeelsbestand uitbreiden en nieuwe producten introduceren.