Abonneren  Inloggen

Personeel vinden en binden - PRINTmatters special

9 februari 2023

In april komt PRINTmatters magazine uit met een special over personeel. Want hoe trek je personeel aan en vooral ook: hoe behoud je jouw mensen? Daar gaan we deze editie uitgebreid op in. Het belooft een mooi nummer te worden met o.a. vacatures, tips en interviews.

Behoud is belangrijk in tijd van schaarste. Naast werving is het een must om je personeel te scholen, in te spelen op wensen van nieuwe/jonge generaties en te onderzoeken op welke andere manieren je de binding kunt bevorderen.

Gezonde voeding

Zo vind je in het magazine een artikel over vitaal personeel, waarbij de ondernemer zorgt voor gezonde voeding voor zijn personeel. In Scandinavië en Duitsland is dat al gebruikelijk, in Nederland nog niet. Een inspirerend initiatief!

Eindeloos vergaderen, is dat echt nodig?

Dodelijk lange Zoom-meetings en vergaderingen waarbij iedereen over alles mee moet praten. Kan dat niet anders?

Buiten werkt je brein 60% beter

Wist je dat je brein in de buitenlucht 60% beter werkt, dat je met uitzicht op groen 15% productiever bent en ook nog eens 50% minder fouten maakt? We gaan dieper in op de voordelen van meer groen en buiten werken.

PRINTmatters wordt gelezen door duizenden professionals in de grafimedia industrie. Wil je hen bereiken met jouw vacature (die ook online gedeeld wordt)? Heb je een eigen visie op het behoud van personeel of heb je een originele manier gevonden om medewerkers te werven en op te leiden?

Neem dan contact op met Jolanda de Graaf om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via +31 (0)6 29 25 91 19 of via jolanda.de.graaf@managementmedia.nl