Abonneren  Inloggen

Inschrijving NL Packaging Awards 2023 sluit binnenkort

9 februari 2023

De NL Packaging Awards zijn sinds de eerste editie in 2016 een begrip. De awards van onze zustertitel VerpakkingsManagement geven de Nederlandse verpakkings- en designwereld het podium dat deze innovatieve en creatieve sector verdient.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars is hét netwerkevent voor verpakkend Nederland. Vanuit de markt komt ieder jaar weer regelmatig de vraag: wanneer start de nieuwe editie? Zo leeft dit evenement in de verpakkingswereld.

11 categorieën

Gezien het hoge aantal inschrijvingen in de Duurzaamheidscategorie heeft de organisatie besloten deze categorie op te splitsen in Duurzaamheid Food en Duurzaamheid Non-Food. Er is geen categorie meer voor Displays. Transportverpakkingen kunnen een plek vinden in de Innovatiecategorie.

Duurzaamheid Food Duurzaamheid Non-Food Food Houdbaar Food Vers Private Label Promotionele Verpakkingen Drankverpakkingen Alcoholisch Beauty & Personal Care Webretail Innovatie Verpakkingen en Verpakkingsmaterialen Innovatie Techniek.

Inzenddatum verplaatst

De inschrijfmodule is te vinden op www.nlpackagingawards.nl en leidt je stap voor stap door het inschrijvingsproces. Bij inschrijving is het noodzakelijk beeldmateriaal te uploaden. Zorg er dus voor dat bij de inschrijving het beeldmateriaal (liggend en staand in hoge en lage resolutie) gereed is. Op veler verzoek is de inzenddatum verplaatst naar 14 februari (met een uitloop naar 21 februari). Dan moet alles écht binnen zijn.

Nominaties bekendgemaakt op Empack

Op 5 april worden de nominaties bekendgemaakt op de eerste dag van de vakbeurzen Packaging Innovations en Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. Op die dag zijn de nominaties ook online zichtbaar op de website van www.nlpackagingawards.nl.

Winnaars in Singer Theater Laren

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op maandagmiddag 26 juni in het Singer Theater in Laren. De presentatie is ook nu weer in handen van Jort Kelder. De middag wordt afgesloten met een feestelijke netwerkborrel.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters