Abonneren  Inloggen

PRINTmatters special over personeel

24 januari 2023

PRINTmatters magazine komt in april uit met een special over personeel. Het belooft een mooi nummer te worden, met onder meer tips om je personeel te behouden.

Behoud is belangrijk in tijd van schaarste. Naast werving is het een must om je personeel te scholen en in te spelen op wensen van nieuwe/jonge generaties. Maar ook andere elementen kunnen de binding bevorderen.

Gezond eten

Zo hebben we een mooi verhaal over vitaal personeel, waarbij de ondernemer zorgt voor gezond eten voor zijn personeel. In Scandinavië en Duitsland gebruikelijk, maar in Nederland een inspirerend initiatief.

Buiten werkt je brein 60% beter

Wist je dat je brein in de buitenlucht 60% beter werkt, dat je met uitzicht op groen 15% productiever bent en ook nog eens 50% minder fouten maakt? Ook een mooi onderwerp: meer groen en buiten werken.

Moeten we zo veel vergaderen?

En die dodelijk lange vergaderingen met veel collega’s, waarbij iedereen over alles mee moet praten. Is dat nodig, kan dat anders?

Profileren in de personeel-special?

Dit is zo maar een greep uit de onderwerpen. Ondernemers die geïnteresseerd zijn om zich met hun activiteiten in deze wijdverspreide editie te profileren, kunnen contact opnemen met:
Jolanda de Graaf 0031 (0)6 29 25 91 19, jolanda.de.graaf@managementmedia.nl

PRINTmatters Magazine in april ook bij jou op de deurmat?
Neem een proefabonnement.