Abonneren  Inloggen

SignSellers creëert met 6000 stickers grootste vloerdecoratie in Nederland

13 december 2022

Het kantoor van Accountants- en adviesorganisatie BDO op Strijp-S in Eindhoven heeft een unieke vloerinstallatie bestaande uit 6000 vloerstickers onder een gietvloer van kunsthars. SignSellers, het enige bedrijf in Nederland dat gecertificeerd is in het aanbrengen van zulke vloerstickers, creëerde de stickervloer in één week tijd.

BOLD, het complex gebouwd door Jongen Bouwpartners op Strijp-S in Eindhoven, werd medio 2022 opgeleverd. BDO vestigde zich als een van de eerste huurders in één van de ruime kantoren. Het is een nieuwe plek die dient als ontmoetingsplek voor collega’s uit diverse vestigingen in het land. Die plek moest een unieke, maar saamhorige uitstraling krijgen. Huisvestingsbedrijf Qwing wierp zich op als projectleider om een juiste visie en ontwerp te ontwikkelen voor het interieur. Voor het waarmaken van deze visie werd het team van SignSellers uit Lochem betrokken. Zij realiseerden het ambitieuze project door in één week 6000 stickers op de vloer aan te brengen, waarna deze werd overgegoten met een gietvloer van kunsthars.

Duurzame vloerdecoratie

‘Deze vloer gaat 15 jaar mee, qua kleur en krasbestendigheid’, zegt Dennis Martens, directeur van SignSellers. Het groeiende bedrijf werkt met passie aan signing, waar stickervloeren onderdeel van zijn. Signsellers is het enige bedrijf in Nederland dat gecertificeerd is in het aanbrengen van deze vloerstickers in gietvloeren.

Voor het project van BDO werkte SignSellers samen met DIBA Groep, die de gietvloer van fabrikant Utin Utz en merk Arturo aanbracht over de geplakte stickers. De levensduur van dit soort vloeren is lang omdat het bestaat uit meerdere lagen. Daarnaast is een gietvloer onderhoudsarm en slijtvast. De toepassing van vloerstickers onder een gietvloer als deze zorgt voor een unieke, visueel interessante én duurzame vloeroplossing.


Geen nieuw missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters