Abonneren  Inloggen
Van onze partner Print.com

Let it WOW: Print.com ontkurkt Feestdagenshop

2 november 2022

Printplatform Print.com is helemaal klaar voor de feestdagen. Met nog iets minder dan twee maanden te gaan tot kerst staat hun online Feestdagenshop volop te shinen. Van kaarten tot kalenders en van koekjes en tot kerstmutsen, je vindt er alles om je collega’s en relaties rond kerst en nieuwjaar mee te verrassen.

Wie wordt er nou niet blij van een kaartje in de bus? Print.com pakt flink uit met kaarten gemaakt van bijzondere materialen als Kingboard, hout, browncraft-, multiloft- en groeipapier. De kaarten glinsteren je tegemoet met luxe veredeling in goud- en glitterfolie. En vergeet de enveloppen niet, want in een gekleurde of metallic envelop valt jouw kaartje extra stijlvol op de deurmat.

Veel leuker dan digitaal: de papieren kalender

Het hele jaar in the picture bij je relaties, dat kan met een kalender. Laat een muurkalender, bureaukalender of -onderlegger bedrukken met je logo, een foto of een inspirerende tekst en je bent gegarandeerd iedere dag top of mind! Wil je extra opvallen, kies dan voor een kubuskalender. En het jaar feestelijk afsluiten doe je met een adventskalender die gevuld is met de lekkerste chocolaatjes.

In de Feestdagenshop van Print.com bestel je eenvoudig feestelijke bedrukte verpakkingen en gepersonaliseerde geschenken

Bubbels en borrelplanken

Op zoek naar originele relatiegeschenken en cadeaus? Check de Feestdagenshop voor te gekke gifts en goodies. Heerlijk warme fleecedekens bijvoorbeeld (letterlijk en figuurlijk een ‘hot item’ dit jaar), handige powerbanks, kleurige sokken en hoodies, heerlijk geurende geurstokjes, gezellige borrelplanken en meer. Allemaal te bedrukken met je bedrijfslogo. En wil je extra uitpakken? Laat dan een fles rode of witte wijn of sprankelende prosecco personaliseren!

Feestelijke verpakkingen

Mooie cadeaus vragen om een unieke cadeauverpakking. Daarom vind je in de shop ook feestelijke cadeauzakjes, fraaie verzenddozen, exclusieve wijnverpakkingen, luxe linten en aantrekkelijke magneetdozen. Je maakt ze extra persoonlijk door ze te laten bedrukken met jouw logo of design.

Geen paniek! Maak het jezelf makkelijk met Zeker & Vast

Balansen, jaarafsluiting, feestjes ... Je hebt vast al genoeg te doen de komende weken. Goed om te weten dus dat Print.com er alles aan doet om het je zo makkelijk mogelijk te maken. In de gesloten portal voor frequent flyers bestel je snel en eenvoudig print, sign, large format, textiel en giveaways. Geen tijd/zin/ideeën? Kies voor Zeker & Vast. Je persoonlijke orderbegeleider zorgt er dan voor dat alles soepel verloopt: je bestanden worden handmatig gecheckt door grafische professionals en jouw bestelling wordt met voorrang gedrukt. Kun jij zonder stress naar de kerstborrel. Zo wordt de decembermaand een feestje!

Bezoek de fonkelende Feestdagenshop van Print.com hier.


Print.com is een exclusief printplatform is voor (grafisch) professionals. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren.