Abonneren  Inloggen

Benelux Online Print Event in 2023 ‘on tour’ in Nederland

28 oktober 2022

Tijdens Sign & Print Expo 2023 strijkt het Benelux Online Print Event (BOPE), georganiseerd door VIGC, neer als side-event in Evenementenhal Gorinchem. Het is een primeur voor Nederland, aangezien BOPE voorheen exclusief in België werd georganiseerd.

BOPE vond in 2021 online plaats, maar #BOPE22 was opnieuw een fysiek event met 140 deelnemers in de ZOO van Antwerpen (BE). In 2023 gaat #BOPE23 ‘On Tour’. Dan trekt het evenement richting Nederland. ‘Het is volgens ons het geschikte moment om de Nederlandse VIGC-leden en bij uitbreiding de complete grafische sector in Nederland te laten kennismaken met dit unieke event. VIGC heeft historisch altijd een goede band gehad met Nederland. Al bij de oprichting werden Nederlandse grafimedia bedrijven lid. Door de verschuivingen in de markt en de noodzaak om innovaties steeds prominenter als kerncompetentie op te nemen willen wij de band met de Nederlandse grafimedia branche actief versterken’, aldus Jos Steutelings, Managing Director VIGC.

Sprekers en netwerkmogelijkheden

‘Het is onze ambitie om nationale en internationale topsprekers uit te nodigen  – allemaal trendsetters op het gebied van online print! Wat hierbij uniek en ook heel leuk is, is dat zij voor en na het event ter beschikking staan voor alle deelnemers. Een unieke kans om te netwerken. En dat netwerken krijgt een extra dimensie omdat we het event afsluiten met een Belgian Beer Café.’, licht Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Event bij beursorganisator Easyfairs toe.

Vaste gast van de show, tevens keynote spreker, is Bernd Zipper, guru op het gebied van online print, web-to-print, eBusiness print etc. Hij zal zijn visie laten schijnen over de laatste trends en technologieën op het gebied van online print.

Sign & Print Expo 2023 en #BOPE23 vinden gelijktijdig plaats op 14, 15 & 16 maart 2023 in de Evenementenhal in Gorinchem.


Geen nieuw missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief