Abonneren  Inloggen

Brancheverenigingen CEPI Cartonboard en Pro Carton mogelijk samen verder

17 oktober 2022

Brancheverenigingen CEPI Cartonboard en Pro Carton willen de mogelijkheid onderzoeken om één sterke organisatie te vormen onder de naam Pro Carton. Dat werd aangekondigd tijdens de Annual General Meeting van Pro Carton in Krakow, Polen. Tijdens die meeting werd ook de nieuwe president van Pro Carton, Michele Bianchi (CEO bij RDM Group) bekendgemaakt.

Het belangrijkste doel van de samenwerking is om meer effectiviteit en efficiëntie te bewerkstelligen, meer betrokkenheid onder de leden te creëren en meer impact te kunnen maken, o.a. door specifieke projecten, communicatie en marketing. Michele Bianchi, president van Pro Carton en Cepi Cartonboard: ‘We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe organisatie het juiste platform zal zijn voor de toekomst van de Europese karton- en vouwkartonindustrie. Met een sterkere betrokkenheid van de leden, samenwerking over de grenzen van de sector heen en een nauwere samenwerking met ECMA, zijn we ervan overtuigd dat dit verbond de duurzame groei van onze sector zal ondersteunen.’

Het overlegproces over de samenwerking is inmiddels gestart en zal in 2023 worden afgerond.

Lees het volledige persbericht hier.