Abonneren  Inloggen

FE LENN met ‘Signing Dutch Grand Prix 2021’ overall winnaar Sign+ Award 2022

6 oktober 2022

Dinsdagavond werden in Arnhem de Sign+ Awards 2022 uitgereikt. De awards zijn een initiatief van vakblad Sign+ Magazine. Uit 15 genomineerde projecten werd FE LENN met ‘Signing Dutch Grand Prix 2021’ uitgeroepen tot overall winnaar van de Sign+ Award 2022.

Het winnende project betreft de wayfinding en aankleding van Circuit Zandvoort en omgeving voor de Dutch Grand Prix in 2021. ‘Een project dat uniek is qua omvang en dat vanaf scratch moest worden ontwikkeld. De logistieke uitdaging en wereldwijde aandacht maken dit een mooie showcase voor onze branche’, aldus de jury.

Er werden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder Interior & Architectural Signage (’REVU’ - van Iwaarden), Outdoor Signage (’Berg Toys Ede’- Van Lambalgen allround reclame), Indoor Signage (WE Fashion flagshipstore - DKTR), Voertuigreclame (Burn(ed) out caddy - Wrapfanatics) en Tentoonstellingsbouw (Nouveau Deco Patterns - PPP Nederland. HereweHolo - Holobox Van Wonen won de Fespa Nederland Innovatie Award.


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van de grafimedia? Schrijf je in voor de PRINTmatters Nieuwsbrief.