Abonneren  Inloggen

CEO Stijn de Jong van Koninklijke Drukkerij Em. De Jong luidt de noodklok

28 september 2022

In een interview met opinieblad Forum van VNO-NCW geeft ceo Stijn de Jong van Koninklijke Drukkerij Em. De Jong aan letterlijk wakker te liggen van de losgeslagen inflatie. ‘Er móet iets gebeuren, met oog op de toekomst.’

In het artikel vertelt De Jong dat het familiebedrijf in haar 116-jarig bestaan nog nooit een crisis heeft meegemaakt van het kaliber van de huidige energiecrisis. Hij legt uit welke gevolgen de stijgende energiekosten hebben voor het energie-intensieve mkb en hoe dit, zonder ingrijpen van de overheid, kan leiden tot een zware recessie. Ook pleit hij voor een verruiming van de werkkostenregeling -om werknemers tegemoet te kunnen komen- en voor een prijsplafond op energie die niet uit gas komt.

Lees het volledige interview hier.


Het laatste nieuws in je inbox? Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief.