Abonneren  Inloggen

Vakbeurs FACHPACK Neurenberg van 27-29 september 2022

8 augustus 2022

Van 27 – 29 september 2022 komt de verpakkingsindustrie bijeen tijdens FACHPACK in Neurenberg. Het hoofdthema van de vakbeurs is ‘Transition in packaging’. Er zal dan ook veel aandacht zijn voor de veranderingen in de markt en de uitdagingen waarmee de verpakkingsindustrie te maken krijgt, zoals de vraag naar meer duurzaamheid, digitalisering en e-commerce.

FACHPACK is een van de grootste vakbeurzen in Europa voor producenten en gebruikers van verpakkingen. De beurs wordt al meer dan 40 jaar in Neurenberg gehouden. De focus van het evenement ligt op netwerken en het uitwisselen van informatie over trends en innovaties in de verpakkingsindustrie.

Bezoek de website van FACHPACK voor meer informatie en tickets.