Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Stel een perfect verspreidgebied samen met de 7 unieke filters van Verspreiden.com

21 juli 2022

Is huis-aan-huisverspreiding hetzelfde als schieten met hagel? Zeker niet. Als je gebruik maakt van de slimme huis-aan-huis selectiefilters van Verspreiden.com kun je zelfs van een huis-aan-huisverspreiding een slim en uitgekiemd marketinginstrument maken.

Ieder product of bedrijf heeft zijn eigen doelgroep. Een bedrijf dat kozijnen verkoopt wil graag in contact komen met eigenaren van koopwoningen. En een bedrijf dat energiebesparende maatregelen verkoopt komt graag in contact met bewoners van voornamelijk oudere, slecht geïsoleerde woningen. Maar hoe kun je dit soort doelgroepen effectief bereiken met de inzet van huis-aan-huisverspreiding?

Als je huis-aan-huis folders of flyers wilt verspreiden heb je te maken verspreiding op 4 positie postcode. Concreet betekent dit dat je een huis-aan-huisverspreiding alleen kunt inzetten in een compleet postcode gebied van 4 cijfers (bijvoorbeeld 1111), en niet in een gedeelte daarvan (bijvoorbeeld 1111AA t/m 1111BB). Toch kun je zelfs met deze werkwijze slimme verspreidgebieden samenstellen.

De doelgroep van jou of jouw klant is in de meeste gevallen namelijk veel groter dan 1 enkel postcodegebied. Soms een gedeelte van een land, soms een hele provincie, of enkele gemeenten. Deze verspreidgebieden bestaan dan al snel uit tientallen of honderden postcodes. Ergens weet je dat sommige postcodes interessanter zijn dan andere postcodegebieden, maar een exacte bepaling van de meest interessante postcodes valt lastig te maken. Dat is verleden tijd met de nieuwe selectiefilters van Verspreiden.com. Vanaf heden is het mogelijk om postcodes te filteren aan de hand van deze 7 interessante filters:

1. Balans koop/huurwoningen.

2. Bouwjaar woning.

3. Gemiddelde WOZ waarde.

4. Huishoudinkomens.

5. Gemiddelde huishoudgrootte.

6. Specifieke doelgroepen zoals kinderen of senioren.

7. Ja-Sticker regelgeving.

Wil je bijvoorbeeld een verspreiding in postcodes waar zich voornamelijk huurwoningen bevinden? Of wil je postcodes bereiken met een minimale gemiddelde WOZ waarde? Jij geeft jouw criteria door, en wij koppelen direct terug welke postcodes voor jouw campagne interessant zijn. Natuurlijk kun je de filters ook met elkaar combineren, om zo te komen tot een perfect verspreidgebied.

Wil je ook gebruik maken van deze slimme mogelijkheden? Neem gerust contact op met het team van Verspreiden.com. Zij helpen je graag verder aan lokale zichtbaarheid! Zij zijn bereikbaar op 0113 70 02 02 of via e-mail op support@trainews.nl.