Abonneren  Inloggen

Avery Dennison investeert 60 miljoen in uitbreiding

10 mei 2022

Avery Dennison Corporation doet twee grote investeringen die gericht zijn op het uitbreiden van de productiecapaciteit en het verbeteren van de fabrieksefficiëntie in Europa om te voldoen aan de groeiende vraag naar haar label- en verpakkingsmaterialen.

Frankrijk

Het bedrijf is bezig met een driejarige uitbreiding van € 45 miljoen van haar faciliteiten in Champ-sur-Drac, Frankrijk. Verbeteringen omvatten vijf nieuwe logistieke gebouwen van meer dan 8.700 vierkante meter, een nieuw geautomatiseerd magazijn en een extra ultramoderne smeltlijm coating machine, die naar verwachting in 2024 online zal komen.

Luxemburg

In de vestiging in Luxemburg, die gespecialiseerd is in etiketten gemaakt met acrylemulsielijmen, heeft het bedrijf een project van €15 miljoen uitgevoerd om de operationele stroom opnieuw te ontwerpen en een nieuwe speciale emulsiecoater toe te voegen. De coater zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 online komen.

Europees productienetwerk

‘Onze investeringen in Champs-sur-Drac en Luxemburg zullen ons in staat stellen om nu en in de toekomst aan de vraag van de klant te voldoen door capaciteit vrij te maken in ons Europese productienetwerk’, aldus Tim Presto, vice-president bevoorrading keten & operaties, EMENA.