Abonneren  Inloggen

Nieuwe Business Unit Manager Packaging bij Fujifilm EMEA

6 mei 2022

Manuel Schrutt neemt de leiding over van de Packaging Division (EMEA) bij Fujifilm Graphic Systems. Hij komt uit de directie van Landa Digital Printing.

Fujifilm heeft Manuel Schrutt aangesteld als Head of Packaging voor Fujifilm Graphic Systems EMEA. In zijn nieuwe rol zal Schrutt verantwoordelijk zijn voor de etiketten- en verpakkingsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, die zowel de nieuwe digitale inkjet- als de bestaande flexo-productlijnen omvatten.

Van Landa-management tot Fujifilm

Manuel Schrutt heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector en werkte eerder onder meer als Business Manager (DACH-regio) bij HP en meest recentelijk als Managing Director EMEA bij Landa Digital Printing. Bij Fujifilm zal hij nu een bijdrage leveren aan het uitbreiden van de digitale en flexodrukactiviteiten op het gebied van verpakkingen en etikettering.

Schrutt zelf kijkt ernaar uit om zich bij Fujifilm aan te sluiten en de verpakkingsdivisie te leiden. Zijn grootste passie is inkjettechnologie, en hij is verheugd om Fuji-verpakkings- en labelprinttechnologieën te promoten en te verkopen.