Abonneren  Inloggen

Duurzame roll-up banner en meer

3 mei 2022

Kom naar de Vakdag en ontmoet onder andere DrukwerkMAX, online specialist in drukwerk voor professionals. Flyers, posters, brochures, duurzame rolbanners... ze maken het allemaal.

Denk ook aan verzenddozen, gepersonaliseerde verpakkingen en promotionele items. Via de webshop van het bedrijf bestel je simpel en snel het drukwerk dat voor jouw merk mag spreken. En als de nood hoog is, leveren we heel veel producten zelfs de volgende dag! Wil je dat ze met je meedenken? Dan kan dat ook.

Roll-up banner

Tijdens de Vakdag laat de drukker met trots de nieuwe duurzame roll-up banner zien. Deze roll-up banner wordt geleverd in een plasticvrije cassette en is leverbaar in de kleuren wit en cardboard bruin. Daarnaast vertelt DrukwerkMAX je graag meer over de algehele productie van drukwerk voor professionals die ze verzorgen.

‘We kijken er enorm naar uit om weer met z'n allen op de beursvloer aanwezig te zijn. Fijn om weer met elkaar bij te praten over al het mooie drukwerk wat wij voor onze klanten kunnen maken en natuurlijk over onze nieuwe machines, technieken en producten. Tot de 24ste!’, aldus Barbara Brundel, communicatie en marketing manager bij DrukwerkMAX.