Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Maximale aandacht met lokale krant

13 april 2022

Jij of je klant wil lokaal zichtbaar zijn. Een flyer of folder huis-aan-huis in de regio verspreiden is dan een sterk middel om in te zetten. Maar hoe zorg je dat jouw drukwerk (of dat van jouw klant) door de brievenbus valt op de juiste plaats en op het juiste moment?

Verspreiden.com heeft een eenvoudige tool waarmee je zelf je huis-aan-huisverspreiding kunt inplannen. Op www.verspreiden.com/verspreiding kun je gemakkelijk een huis-aan-huisverspreiding selecteren. Je begint met het selecteren van je verspreidgebied. Dat kan zowel in Nederland als in België. Het is mogelijk om postcodes, plaatsen, gemeenten of provincies in te voeren. Daarna kun je selecteren of je zelf drukwerk aanlevert of dat je het drukwerk wilt laten drukken door Verspreiden.com.

Verspreidoptie

In de volgende stap is het mogelijk om een verspreidoptie te selecteren. De tool biedt standaard drie mogelijkheden aan: samen met het geseald folderpakket van Spotta, samen met de lokale huis-aan-huiskrant of exclusief op de mat. In dit artikel gaat Verspreiden.com in op de mogelijkheid tot het verspreiden met de lokale huis-aan-huiskrant. Een interessante optie voor ondernemers die lokaal willen opvallen.

Verspreiden met lokale huis-aan-huiskrant

Bij het mee verspreiden van drukwerk met de lokale huis-aan-huiskrant vallen flyers of folders samen met de lokale krant door de brievenbus. Deze optie is interessant omdat de lokale huis-aan-huiskrant nog steeds erg populair is. Vaak zijn in de lokale krant interessante artikelen te vinden over de omgeving en staat er belangrijke informatie in van de gemeente. Het is daarom een medium waar je van kunt profiteren als lokale ondernemer. Omdat er meestal niet meer dan 3 folders mee verspreid worden samen met de krant profiteer je ook van een hoge mate van aandacht voor jouw drukwerk. En dat terwijl de prijs in verhouding erg aantrekkelijk is. Dus voor maximale aandacht voor een aantrekkelijke prijs kies je de lokale huis-aan-huiskrant als jouw verspreidoptie.

Vragen?

Heb je een vraag over drukwerk of verspreiding? Dan helpt verspreiden.com je graag. Mailen kan naar support@trainews.nl, bellen naar 0113 70 02 02 of whatsappen op 0113 70 02 02. Of maak een afspraak, dan ben je van harte welkom op het kantoor in het gezellige centrum van Yerseke. Verspreiden.com staat ook op de Vakdag Print & Sign op 24 mei 2022, waar ze uiteraard graag verder met je praten.