Abonneren  Inloggen

Aftrap beurscollectief over conversie, papier en print

15 maart 2022

Vandaag zijn de edities van ICE Europe, CCE International en InPrint München van start gegaan in het Munich Trade Fair Centre in Duitsland. De evenementen zijn nog tot en met donderdag 17 maart te bezoeken.

Het beurscollectief over conversie, papier en print, bestaat uit een totale vloeroppervlakte van 13.000 vierkante meter. Hier zullen 460 bedrijven uit 21 landen nieuwe machines, accessoires en diensten, gericht op het optimaliseren van het productieproces of het verbeteren van producteigenschappen presenteren.

ICE Europe is een evenement voor de conversie van flexibele webgebaseerde materialen, zoals papier, film, folie en nonwovens.

Ondersteunend programma

Bij ICE Europe worden best practices, uitmuntendheid, innovatie en buitengewone prestaties in de conversie-industrie geëerd met de ICE Awards. Drie winnaars, geselecteerd door professionals uit de industrie, worden gepresenteerd op 15 maart 2022 tijdens een officiële ceremonie in hal A6 op stand 770.

InPrint München gaat over het InPrint-merk voor drukkers en fabrikanten die het nieuwe zakelijke potentieel voor printtoepassingen in de industriële productiesector willen maximaliseren.

Het uitgebreide conferentieprogramma op InPrint München, mogelijk gemaakt door XAAR, biedt inzicht in marktontwikkelingen en innovatieve projecten. Met meer dan 60 sprekers op twee conferentiepodia, waaronder de FuturePrint Sessions, zijn er meerdere onderwerpen om uit te kiezen, claimt de organisatie.

De CCE Open Seminar Sessions bevatten casestudy's, technische gesprekken en paneldiscussies over nieuwe trends en ontwikkelingen in de golfkarton- en kartonindustrie.

CCE International omvat de toeleveringsketen bij de productie van golf- en vouwkartonmateriaal.

Algemene informatie

Alle drie de shows volgen een programma van maatregelen om de gezondheid en veiligheid van iedereen ter plaatse te ondersteunen. De drie evenementen vinden plaats op dezelfde locatie. De openingstijden zijn dinsdag en woensdag van 9 tot 17 uur en donderdag van 9 tot 16 uur.