Abonneren  Inloggen
Van onze partner Albyco

Albyco introduceert de nieuwste Docucutter

2 maart 2022

Op 28 februari is de Duplo DC-648 gelanceerd in Europa. Dit is de nieuwste oplossing voor het snel, efficiënt en veelzijdig afwerken van luxe print- en drukwerk. Volgens Albyco, officiële duplo importeur van Nederland, is hiermee de volgende stap in paperfinishing aangebroken.

Vernieuwingen

De DC-648 is een Docucutter uitgevoerd met nog meer functionaliteit en is sneller dan zijn voorgangers. Het systeem is gepositioneerd tussen de DC-646i Pro en de DC-746. De DC-648 kan in één doorgang slitten, snijden, rillen en perforeren. Door de separaat opgestelde snipperopvangbak kan het systeem continu doordraaien. Lees hieronder een lijst met de belangrijkste vernieuwingen:

  • Met een nieuw camerasysteem is er geen snelheidsverlies bij barcode gebruik
  • Industry 4.0 geschikt
  • XML-koppeling met EFI server (Impose)
  • Voorzien van een nieuwe constructie van het hakmes met een betere R.O.I.
  • Snijafval wordt direct uit de machine weggevoerd nog meer up-time
  • Mogelijkheid tot positief en negatief rillen. Perfect voor boekomslagen of Z-vouw.
  • Nieuwe businesscard-stacker met hogere capaciteit
  • 25 % output verhoging
  • Mogelijkheid tot verwerken van 400 gr/m2 karton

Optioneel

Optioneel is de DC-648 uit te voeren met een banner invoer, wat een grotere aansluiting geeft bij de nieuwste generatie digitale printers die tegenwoordig banners tot 120 cm kunnen printen.

Albyco

Vanaf 8 maart is de DC-648 samen met de eind vorig jaar gelanceerde DC-618 te bewonderen bij Albyco in Oosterhout. Albyco nodigt geïnteresseerden uit voor een demo, waarin zou alle nieuwe features van de nieuwe Docucutter tonen. Maak een afspraak via onderstaande button.

Afspraak maken met Albyco