Abonneren  Inloggen

Textieldrukkerij Rietveld overgenomen door Avery Dennison

20 januari 2022

Textieldrukkerij Rietveld Serigrafie BV (RTVPRINT) uit Zoeterwoude is overgenomen door het Amerikaanse Avery Dennison uit Californië.

Rietveld

Rietveld heeft productiefaciliteiten in Nederland en Turkije, ongeveer 70 medewerkers in dienst en een omzet van ongeveer € 7 miljoen. Het bedrijf biedt een one-stop-shopservice aan de markt voor teamsportkleding, grote sportkledingmerken, professionele sportclubs en sportwinkels als klanten.

Nieuwe segmenten

Volgens Avery Dennison zal de overname beide bedrijven kansen bieden om nieuwe segmenten te veroveren en aanvullende mogelijkheden te verkennen. ‘De innovatieve producten en capaciteiten van Rietveld en de sterke klantrelaties, in combinatie met die van ons, zullen ons in staat stellen een nieuw niveau van groei te ontsluiten en waarde te leveren voor al onze belanghebbenden’, aldus Michael Barton, vicepresident en algemeen directeur van RBIS Apparel Solutions.

Completere oplossing

Rietveld CEO Kjeld van Heijningen voegde toe: ‘We zijn er trots op dit volgende hoofdstuk in te gaan en deel uit te gaan maken van de Avery Dennison-familie. Met de gecombineerde capaciteiten van beide bedrijven kunnen we de innovatie verder bevorderen en de kansen voor de klant uitbreiden, door een nog completere oplossing te bieden voor de prestatiemerken en het teamsportsegment.’

Bron: Printweek