Abonneren  Inloggen

Zo maak je toekomst met je drukwerk

2 februari 2021

Waardedrukker Koninklijke Joh. Enschedé in Haarlem geeft drukwerk een plek in de toekomst. Het bedrijf zet in op print to web. De interactieve postzegel met de wereldberoemde Nederlandse DJ Martin Garrix bracht de muzikant virtueel bij vele fans thuis in de huiskamer. Let op. Dit is marketing. Dit is toekomst. Je ziet het pas als je het door hebt.

Marcel Klok, sales director bij Koninklijke Joh. Enschedé: 'Hiermee slaan we de brug tussen conventioneel drukwerk en de digitale wereld. De koppeling van een postzegel, een app en een smartphone laat een postzegel of een biljet tot leven komen. Er kan telkens nieuwe...'

Lees het hele artikel in PRINTmatters

Ontvang je ons magazine nog niet? Word dan abonnee!

Abonnee worden