Abonneren  Inloggen

Drukkerij Verhoef verhoogt productie met Acuity B1

19 januari 2021
Premium

De Nederlandse drukker investeerde in de Acuity B1 met witte inktoptie om de productiesnelheden te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen. Het bedrijf, gevestigd in Veldhoven net ten zuidwesten van Eindhoven, levert aan klanten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Werkwijze Verhoef maakt voor de productie van het drukwerk gebruik van een mix van zeefdruk- en digitale printtechnologieën. 'Onze werkwijze is om praktisch, inventief en kostenbesparend te zijn', zegt bedrijfseigenaar Jan Verhoef. 'We produceren producten zoals modulaire systemen, labels, banners, raamdecoratie, bewegwijzering, vinyl, vloerstickers en tegels' Sneller en goedkoper te onderhouden


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren