Abonneren  Inloggen

Pixia opent nieuwe vestiging in Duitsland

12 januari 2021

De Nederlandse distributeur van grootformaat printmedia, lamineer-, magneet-, en interieurfolies slaat z’n vleugels uit naar de DACH regio.

Ondanks de veelheid van leveranciers in Duitsland, ziet Pixia hier groeikansen. De diversiteit binnen een gamma van innovatieve folies en daarnaast custom-made producten is hiervoor een belangrijke aanjager. Maar ook de steeds intensievere samenwerking met fabrikanten voorspelt voor het bedrijf een snelle groei.

Kantoor en magazijn in Wilnsdorf

Vanuit het recent betrokken kantoor en magazijn in Wilnsdorf (Siegen), deelstaat Noordrijn-Westfalen, distribueert Pixia goederen naar klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit gebied -gelegen tussen het Ruhrgebied en Frankfurt- huisvest vele logistieke dienstverleners, waardoor snelle levering in het gehele werkgebied kan worden gewaarborgd.

Ongewone stap

Een dergelijke onderneming lijkt in deze tijd een ongewone stap, maar de wortels van Pixia in de Benelux liggen eveneens in de kredietcrisis van 2010. “Na deze Corona crisis is er maar één weg en dat is naar boven! Wij geloven dat er -ingegeven door nieuwe regelgeving en een veranderend maatschappelijk debat- wereldwijd nog meer behoefte gaat komen aan specialisme in ons vakgebied en wij zijn er klaar voor”, aldus de directeur van Pixia, Jeroen van Dortmont.