Abonneren  Inloggen

Direct printbare antislip printmedia

27 mei 2020

Hexis introduceert de Honeywalk HW301WM1 film. Die elimineert het gebruik van gestructureerde laminaten voor het beschermen van indoor floorgraphics. De film is geschikt voor gebruik op vloeren waar een hoop verkeer plaats vindt, zoals in winkels, treinstations, vliegvelden, kantoren en apotheken.

Uit het persbericht:
De Hexis HW301WM1 printmedia zijn voorzien van een honingraatpatroon. Dankzij de R10 antislip waarde zorgt de film voor een optimale bescherming tegen uitglijden en vallen. De 150μm dikte en verwijderbare belijming maken de film makkelijk te monteren en eenvoudig weer te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten. Hij kan tot zes maanden mee zonder vervagen van het beeld.

Eigenschappen van Hexis HW301WM1-film

  • Mat witte printmedia
  • Monomeer gekalanderde folie
  • Hexagonaal honingraatpatroon
  • Verwijderbare acrylbelijming
  • 150μm dikte
  • Geschikt voor (Eco-)Solvent-, Latex- en UV-curable printers
  • R10 antislip classificatie volgens DIN 51130
  • Indoor gebruik
  • Duurzaamheid op de vloer: tot zes maanden (afhankelijk van voetafloop en mate van reiniging)
  • Verkrijgbaar op rollen van 40lm x 1370mm

Alle informatie over de Honeywalk HW301WM1 film  is hier te vinden