Abonneren  Inloggen

Uitstel Benelux Online Print Event 2020

16 maart 2020

Het Benelux Online Print Event 2020 dat door het Belgische grafische consultancybureau VIGC georganiseerd wordt, is uitgesteld als gevolg van het coronavirus. Het event zou 23 april in Antwerpen plaatsvinden.

De organisatie meldt: ‘We kunnen er niet omheen, het Coronavirus, covid-19 heeft de hele wereld in de ban. Bij VIGC nemen wij dan ook onze verantwoordelijkheid in het tegengaan van verdere verspreiding. Om die reden moeten wij dan ook noodgedwongen het Benelux Online Print Event 2020 (#BOPE20) verplaatsen naar een later te bepalen datum.’

Sprekersprogramma

Het gaat om de derde editie  van het Benelux Online Print Event die in de Antwerpse ZOO zou plaatsvinden. Het geplande sprekersprogramma bestond onder meer uit Bernd Zipper, ceo Zipcon, Nico Potvin, Partner KAN Design, Johan Steylaerts (B), HP Indigo Account Manager Commercial Print, Peter Vanhove (B), Manager BU Data INNI Group, Michael Johannes, Commercial Director Merchandising Services Spreadshirt.com, Oliver Kray, MyPostcard.com, Christian Maass, Vice President Marketing & Technology Cimpress, Pascal Coppens (B) International Keynote Speaker at nexxworks, Author of China’s New Normal, Sinologist, China & Technology Entrepreneur en Jos Steutelings, Managing Director VIGC.