Abonneren  Inloggen

Agfa en TFL werken samen aan inkjet op leer

19 februari 2020
Premium

Agfa en TFL zijn een strategisch partnerschap aangegaan, gericht op de ontwikkeling van Alussa. Dat is een speciale inkjetprintoplossing voor het decoreren van echt leer van hoge kwaliteit dat wordt gebruikt door de mode-, stoffering-, automobiel-, luchtvaart- en nautische industrie.

Alussa is de som van een aantal op elkaar afgestemde componenten. Agfa ontwikkelt de inkjetprinter en speciale inkjetinkten, evenals de software voor het beheren en bewaken van het printproces. TFL biedt op maat ontwikkelde coatingchemie. Alussa stelt de leerindustrie in staat om hoogwaardig leer zo te decoreren dat het zorgt voor flexibiliteit en krasbestendigheid. Het is de eerste industriële inkjetprintoplossing die gedecoreerd leer produceert.&nb


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren