Abonneren  Inloggen

Technologie 4.0 in de grafische industrie  

23 januari 2019

Op 21 en 22 maart vindt in Milaan de Print4All-conferentie plaats. Kernonderwerp is de diepgaande veranderingen in de grafische industrie en de uitdagingen die dat met zich meebrengt voor drukkers en eindgebruikers.

In 2018 werd voor het eerst de beurs Print4All gehouden, een samenvoeging van diverse beurzen voor de grafische, verpakkings- en etikettenbranche. Met 15.000 bezoekers noemen de organisatoren de beurs een succes. Een succes dat warm gehouden wordt met de Print4All-conferentie, die dit jaar en volgend jaar wordt gehouden in de aanloop naar de volgende beurseditie in 2021.
Het programma is opgebouwd uit vier keynotes, die telkens over de toekomst van een bepaald aspect van print gaan. Daarna is er telkens een paneldiscussie over dat onderwerp, waarbij het panel bestaat uit een leverancier, een drukker en een merkeigenaar. Indien van toepassing wordt dat aangevuld met een materiaalexpert.

Klik hier voor meer informatie