Abonneren  Inloggen

Overnamenieuws van Print.com op de Vakdag

22 januari 2019

Dat Marco Aarnink, onze eigen BN-er en voormalig eigenaar van Drukwerkdeal, op de Vakdag Print & Sign spreekt over zijn nieuwe kindje Print.com wist u mogelijk al. Het aantal aanmeldingen is in ieder geval enorm. Maar het wordt nog spannender. Aarnink zal tijdens zijn presentatie ook spreken over een recente overname.

‘Print.com ontwikkelt zich goed en ligt op target,’ zegt Marco Aarnink. ‘Daarom kunnen we nu al deels invulling geven aan de ambitie om zelf te gaan produceren. In januari hebben we een productiebedrijf overgenomen en er zit er nog wel wat aan te komen. Op de Vakdag Print & Sign vertel ik daar meer over.’

Deze sessie is een must voor iedereen met een grafisch hart. Tijdens deze sessie vertelt Aarnink over zijn Drukwerkdealtijd, de fase daarna en uiteraard over de nieuwe onderneming Print.com. Waarom terug in de grafische markt en hoe dan? Van de nieuwe innovatieve stappen van deze gelauwerde ‘internetdrukker’ kunnen we allemaal leren. De sessie om 14.30 uur in grote Theaterzaal is bijna volgeboekt. Een extra sessie wordt overwogen. Zorg dat u er bij bent en schrijf snel in op  https://vakdagprintensign.nl.