Abonneren  Inloggen

Gelukkig Nieuwjaar

3 december 2018

Bovenstaande wens kan je live overbrengen aan je vakgenoten op 11 januari. Op die vrijdagavond vindt Los van Papier plaats, de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor heel Grafisch Nederland.

Los van Papier is voor iedereen die hoe dan ook te maken heeft met grafische communicatie. Op deze avond geven we samen een dynamische start aan weer een nieuw en spannend grafisch jaar. De organisatoren Marjolein Gielis, Boy Opmeer en Arian van Duijne over de avond die om 19.00 uur start: ‘Dit jaar hebben we een nieuw programma. Geen praatje, geen grafisch plaatje. Wel een diner in een ludiek marktjasje en met luchtige muziek op de achtergrond op een stijlvolle locatie Mereveld in Utrecht.’ De feestelijke avond lokte de afgelopen jaren ruim 200 grafici per editie. Los van Papier 2019 duurt tot 23.30 uur. Partners zijn welkom en inschrijven kan via de site van Los van Papier.