Abonneren  Inloggen

Xerox onthult de Iridesse

29 november 2018

Vorige week liet Xerox grafisch Nederland voor het eerst kennismaken met de nieuwe Iridesse kleuren productieprinter. Voorafgaand aan de demonstratie hield Business development manager Dharminder Biharie een enthousiast verhaal over de nieuwe marktkansen die de Iridesse biedt.

Uit het persbericht
Biharie zoomde daarbij vooral in op de extra ‘features’ van de Iridesse, zoals het printen van goud, zilver en transparante spotlak. Ook biedt het printen van dekwit extra creatieve mogelijkheden, net als het printformaat tot een lengte van 120 cm enkelzijdig. ‘Al deze extra’s bieden ondernemers extra omzetkansen’, beweerde hij. ‘Maar het moet wel aan eindklanten verkocht worden’, voegde hij er realistisch aan toe. De Iridesse wordt standaard geleverd als CMYK productieprinter, maar kan worden verrijkt met twee extra stations, waarmee de genoemde toegevoegde waarde kan worden gerealiseerd.