Abonneren  Inloggen

Boekenbeurs voor moeilijk verkrijgbare uitgaven

22 november 2018

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 november vindt de Art Book Fair plaats, voor boeken, tijdschriften en andere uitgaven die in de reguliere boekhandel nauwelijks te verkrijgen zijn.

De Art Book Fair is onderdeel van het Amsterdam Art Weekend en presenteert zich als een nieuw platform voor progressieve uitgaven van kunstenaars en uitgevers. Volgens de organisatoren is het steeds moeilijker om speciale kunstboeken te produceren, distribueren en presenteren en is de Art Book Fair bedoeld om een platform te bieden aan dat soort uitgaven. In een voormalige papierfabiek aan de Looiersgracht 60 in Amsterdam vindt de bezoeker op 750 vierkante meter uitgaven van maar liefst 70 kunstenaars, uitgevers, antiquariaten, drukkers en galerieën. Daarnaast zijn er presentaties, signeersessies, lanceringen, uitvoeringen en workshops voor kinderen. Klik op de links hieronder voor de exacte programma’s per dag.