Abonneren  Inloggen

Eerste Xerox Iridesse in Nederland bij Hollandridderkerk

24 oktober 2018

De eerste Xerox Iridesse ? de nieuwste generatie digitale CMYK+ productiepersen ? in Nederland is onlangs geïnstalleerd bij Hollandridderkerk. ?Voor ons kwam de Xerox Iridesse op een goed moment?, zegt directeur Arno de Winter.

Uit het persbericht
‘Wij waren toe aan het moderniseren van ons printerpark. We hebben goed om ons heen gekeken naar wat er op de markt te koop is. Wij zijn uiteindelijk bij de nieuwe Xerox Iridesse uitgekomen, onder andere vanwege de afdrukkwaliteit. De afdrukken hebben een matte, met offset vergelijkbare kwaliteit en zijn haarscherp.
Verder hebben we bij Hollandridderkerk te maken met uiteenlopende, grotendeels geautomatiseerde, workflows. Efficiency is key bij ons. De vervanging van twee Xerox iGen’s moest dus probleemloos verlopen. We wilden nieuwe machines die, het liefst zonder aanpassingen, in onze bestaande workflows passen, maar ook hoog scoren op het gebied van bedieningsgemak. Onze nieuwe aanwinst is ook uitgerust voor het printen van goud, zilver en dekwit en print banners tot een lengte van 120 cm. Met al deze extra opties kunnen we onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Onze eerste Iridesse, uitgevoerd met uitgebreide inline afwerkmogelijkheden, zoals voor rondom schoongesneden brochures, draait inmiddels tot volle tevredenheid. De tweede komt binnenkort naar Ridderkerk.

Foto: Links Arno de Winter van Hollandridderkerk bij de eerste Xerox Iridesse Productiepers in Nederland met Sander Poel (Xerox).