Abonneren  Inloggen

Labelprinter Zolemba wil naar 50 miljoen euro omzet

18 oktober 2018
Premium

Internetlabeldrukkerij Zolemba in Haaksbergen groeide in een kleine tien jaar naar vijftig man. De helft van het werk komt nu uit het buitenland. Chief Commercial Officer Han Verkerk: 'We gaan voor vijftig miljoen euro omzet. Dat betekent investeren in mensen en apparatuur. En na de zomer beginnen we een Duits kantoor.'

Zolemba is de naam die vorig jaar gegeven werd aan EtiketXL en LabelDiscounter, twee dochterondernemingen van The Label Collective Group. Eén merk en één site is wel zo handig. De internationaal klinkende naam blijkt een afgeleide van een Afrikaanse uitdrukking voor het woord etiket. Een spannende operatie, die gezien de omzetontwikkeling geslaagd is. De


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren