Abonneren  Inloggen

Tweede digitale printer voor Smurfit Kappa Drogenbos

5 oktober 2018

Bij de Smurfit Kappa-vestiging in Drogenbos is een tweede printer in gebruik genomen. Hiermee vergroot de Belgische verpakkingsdrukker de capaciteit tot het leveren van hoogwaardig bedrukt Point of Sale (POS) materiaal en displays.

Uit het persbericht
Dankzij de nieuwe digitale printer komt de vestiging tegemoet aan de veranderende behoeften van de retail en zijn shoppers. Zowel grote als kleine merken zijn constant bezig met het vernieuwen van hun producten én de wijze waarop zij de consument benaderen en trachten voor zich te winnen.

Door de snelheid en flexibiliteit van digitale print kunnen producenten en retailers gepersonaliseerde acties en productinnovaties op een snelle, efficiënte en duurzame manier naar de winkelvloer brengen en bovendien inspelen op actualiteiten. Met dergelijke acties stijgt de stopping power van een product en daarmee de kans op meer verkoop.

De aanschaf van de nieuwe printer is in lijn met de weg die Smurfit Kappa Group is ingeslagen. In juli kondigde de afdeling Product Development van het bedrijf de ontwikkeling van een nieuwe reeks papierkwaliteiten aan, geschikt voor zowel digitale als flexodruk printers.